Stvari u seksu koje žene žele, ali ih se stide

U krevetu tabu tema ne bi trebalo da bude, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav. Ipak, postoje neke stvari u seksu koje žene posebno vole, ali se boje ili ih je sramota da ih predlože svojim partnerima.

Vreme je da se to promeni pa evo nekoliko saveta kako taj problem olakšati i njoj i njemu, kako razgovarati o 'škakljivoj' temi i na kraju, uživati na obostrano zadovoljstvo.

1. Želi da joj partner pruži više oralnog seksa

Neke žene vrlo su kritične kada je reč o njihovoj vagini, brinu se zbog njenog izgleda, ukusa, mirisa što koči u potpunom uživanju u oralnom seksu. Kao što voli da primi komplimente muškaraca za izgled, žena voli da čuje pohvale i za svoj najintimniji deo tela. Partnerove reči 'kako je lepa' vratiće joj samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u ovoj vrsti zadovoljstva.

2. Želi da proba seks u javnosti

Seks u javnosti može da bude prilično riskantan i nepraktičan, ali i neverovatno uzbudljiv! Za početak, možete probati samo predigru na zadnjem sedištu auta usred belog dana ili na stepenicama ispred zgrade. Kada se malo 'izvežbate' i oslobodite potražite neko skrivenije javno mesto i rizikujte!

3. Želi da je lagano lupate po zadnjici

Lagano lupanje po zadnjici tokom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nežnijeg pola, ali se stide to da traže iz jednostavnog razloga: smatraju to smešnim. Muškarci su, kada je o tome reč, mnogo slobodniji, a dobar način da saznate da li vaša partnerka to želi jeste da je to nežno pitate.

U ovoj igrici podjednako mogu uživati oba pola: ženama šalje puno ugodnih impulsa, dok muškarci tvrde da im to budi osećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.
Izvor: zadovoljna.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP