ŠOKANTAN VIDEO: Devojka postala opsednuta posle prizivanja duhova

Zastrašujući video prikazuje ženu koja se ponaša kao da je opsednuta, pošto je sa svojom braćom koristila ploču za prizivanje duhova. Kako je 'opsednuta' devojka izgledala i što je sve ispričala, pogledajte u videu zapisu.


Alexandru Alvarado Huerta službenici Hitne pomoći morali su vezati za krevet radi njene sigurnosti, kako navode htjela se ozlijediti, piše Scottish Daily.



Ova 22-godišnjakinja iz mjesta Tepoztlán, nedaleko od Meksika, igrala se s pločom za prizivanje duhova zajedno sa svim bratom Sergiom te bratićem Fernandom Alvarado Cuervasem koji su također pokazivali znakove opsjednutosti.

Ovaj iznimno uznemirujući video prikazuje Alexandru kako se smije te govori 'Svi ćemo umrijeti'. Jedan od bolničara, ne bi li je umirio, kazao joj je kako će sve biti u redu, kako je njezina obitelj čeka, na što mu je odgovorila kako će svi oni umrijeti.

Obitelj ovo troje mladih kazala je kako je lokalni svećenik odbio izvšiti egzorcizam nad njima zbog toga što nisu prečesti gosti Kristovog doma.

Victor Manuel Rojas Demesa, voditelj javnoga zdravstva rekao je kako su djelatnici hitne medicinske pomoći činili sve što je u njihovoj moći ne bi li što prije ovim mladim ljudima pomogli u njihovom izlječenju. Na kraju su ih uspjeli umiriti ljekovima za smirenje, te onima protiv bolova.

Porijeklo Ouija ploče tj. ploče za prizivanje duhova ne može se sa sigurnošću utvrditi. Postala je popularna u drugoj polo­vici 19. stoljeća.

Na ploči su napisana slova abecede, brojevi od 0 do 9, riječi 'da' i 'ne', a mogu biti dodane i neke druge. Ploča služi za komunikaciju s duhovima, a ista se odvija tako da prisutni lagano drže indikator tj. drvenu pločicu, postavljaju pitanja, a prizvani 'duh' odgovara na njih pomičući indikator po ploči.

Izvor: Dnevnik.hr
Foto: Screenshot /YouTube

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP