Feng shui metode za privlačenje novca!

Foto: twobee / freedigitalphotos.net
Za početak, u delovima stana u kojima najčešće obavljate poslove vezane za finansije koristite žive boje - područje novca naglašava se zelenom i ljubičastom. Ljubičasta je boja bogatstva, a zelena rasta i vitalnosti...

Na primer, u kuhinju stavite činiju s grožđem, mešanim belim i crnim koje će zapravo imati upravo dve boje novca, a van sezone dobro će poslužiti i neka lepa replika od stakla ili obojenog drveta.

Glavni savet feng shui-ja vezan za novac je - pažljivo rukujte novcem. Nemojte imati zgužvane novčanice, sitniš rasut na sve strane i račune razbacane po raznim fijokama. Neka vam novčanice budu uredno složene, račune stavite u futrole živih boja ili lepe koverte, a držite ih na levoj strani pisaćeg stola - to je mesto novca u radnom prostoru, prenosi „metroportal".

Ne zaboravite još jednu važnu stvar - novac je vrsta energije koju trebamo imati i omogućiti joj protok. Svako veče provedite par minuta u zahvalnosti za sve što imate i razmišljajući šta ćete pokloniti drugima. Što ste zahvalniji za ono što imate, dolaziće vam više novca, a poklanjanjem novca ili vremena drugima osiguravate dobar protok energije.

(dnevno.rs)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP