Ona vaginom diže sve što poželi, sada otkriva tajnu svoje veštine

Foto: Instagram/kimanami  
Kim Anami, životni trener i seksualna terapeutkinja, otkrila je svetu svoju neobičnu veštinu, podizanje tegova vaginom. Mnoge je njeno umeće zaintrigiralo, u intervjuu za "Independent" otkrila je zanimljive detalje svoje svetske turnje "Moje vaginalno iskustvo", koja je očekivano privukla veliku pažnju. Kim obilazi svet i podiže vaginom sve što poželi. 

- Vreme provodim između Balija, Vankuvera i Los Anđelesa i gde god da idem, osećam potrebu da nešto "podignem". Kad odem u prodavnicu i imam mnogo kesa, jednu zakačim za vaginu i nastavim dalje- rekla je ona.

Ali ubrzo je dodala da se šali, kese ne nosi na ovaj način, ali da obožava putovanja,  to je njen način života.

Od Balija do Kalifornije Kim je demonstra svoju veštinu. Mnogi su pokušali da isprobaju snagu svoje vagine.

- Najčešće posmatraju otvorenih usta i širom otvorenih očiju, ne mogu da shvate. Trude se da razumeju kako sve ovo funkcioniše- dodala je Kim.

Bilo je i onih koji su uspeli da vaginom podignu određeni teret i njihovo oduševljenje tom sposbnošću bilo je ogromno.

Kim je stalno u potrazi sa predmetima koje može da podigne vaginom. Tako je na plaži u Kaliforniji podigla dasku za surfovanje.

Tajna njene veštine je taostičko učenje i seksu, ti trikovi uče ženu kako da spozna svoje telo, kako da vaginu "poveže" sa seksualnom energijom i kako da poveća svoje seksualno umeće.

Kim je to učenje proučavala više do 20 godina, sad ga primenjuje. Ti saveti mogu da budu od koristi i muškarcima, jer žena povećavajući svoje seksualno umeće, povećava i zadovoljstvo svog partnera.

Neobična Kim Anami kaže da su žene privilegovane, muškarci ne mogu da učine mnogo kad je reč o dužini njihovih polnih organa, žene sa druge strane mogu da ojačaju svoje.

Žena

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP