GPS navigacija besplatna za Android

Foto: here.com
Želeli ste dobru i preciznu, ali istovremeno i besplatnu GPS navigaciju? Lepa vest je da vam je ona sada najzad i dostupna, u vidu Here mapa koja je dostupna za sve Android uređaje. Softver zaokružuju besplatna navigacija, GPS usluga i korišćenje javnog prevoza u oko 100 zemalja na svetu.

Svi Androidi, koji ispunjavaju hardverske zahteve, imaju na raspolaganju Nokia Here aplikaciju, koja će obuhvatiti Here Maps, Here Drive i Here Tranzit čime se zaokružuje besplatna navigacija, GPS usluga i korišćenje javnog prevoza u oko 100 zemalja na svetu! Srpski jezik biće dostupan nakon što aplikacija izađe iz beta faze.

Navigacija je dostupna preko Here Nokia linka, oko 40 MB, besplatna je i kompatibilna sa Android uređajima koji imaju jedan giga RAM memorije i 4.1 Jelly Bean OS i kasnije. Nokia Here komplet dostupan je i za nedavno predstavljen sat za telefoniranje Samsung Gear S. kao i za Samsung uređaje istih hardverskih karakteristika.

Da biste instalirali .apk fajl potrebno je da u "Settings" meniju Androida, u podmeniju "Security" omogućite instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora, a na nekim Androidima biće vam potreban i fajl menadžer.

Evo zašto su Here mape bolje od Googlovih Maps i drugih GPS Mapa:
- Podržavaju oflajn navigaciju i pretragu
- Besplatne su u potpunosti i ne sadrže oglase niti kupovinu dodataka
- Svi regioni su otključani i besplatni za korišćenje
- Sadrže i 3D građevine Srbije.

Here mape do sada su bile dostupne za Windows Phone, a sada će, za početak u beta fazi, imati priliku da ih koriste i Android uređaji svih proizvođača.

Izvor: mondo.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP